Hett med westerntrenden

I år dominerar westerntrenden som en av de betydande trenderna för säsongen. Modevärlden präglas av cowboy boots, även kända som western boots, vilka förvandlar till och med den mest grundläggande stilen till något unikt och särskilt. Om du är ute efter ett par snygga cowboy stövlar dam så kan du hitta det hos LULULIA.

Hur du stylar dina western stövlar

Redan i höstas så kom westernstilen att ta oss med storm. När det gäller stövlar och boots som hämtar inspiration från western så finns det idag en hel del att välja på! Med ett par cowboy stövlar eller boots kan du få en trendig look både för vardag och fest. Trots att westerntrenden vid första anblicken kan verka utmanande, passar faktiskt ett par cowboyboots till en mängd olika stilar.

En romantisk outfit med jordnära färger blir omedelbart mer intressant med ett par westernboots. För en stilsäker touch kan du integrera säsongens trendiga cowboy-referenser genom lackade boots med snedställd klack. Dessa skor kan matchas med en avslappnad, ledig stil. Komplettera med fina detaljer såsom smycken, väskor och solglasögon för en trendig western chic look.

Sedan är det självklart helt rätt med jeans till dina cowboy stövlar. Väljer du höga stövlar, välj då en smal passform nertill på jeansen så du kan stoppa ner dem i stövlarna. Har du hellre boots, så kan du välja vidare jeans nertill.

Oavsett hur du väljer att styla dina cowboyboots i år, en sak är säker: skorna med westerninspiration går åt snabbare än du hinner blinka – så det är bäst att inte vänta för länge innan du klickar hem dina favoriter.

Hitta dina favoritstövlar

Hos LULULIA finns det ett brett sortiment av cowboy stövlar dam. Du har både korta och långa skaft, boots med rundad tå eller fyrkantig tå och självklart flera olika färger och mönster att välja på. Hos dem är det enkelt att hitta dina nya favoritstövlar.