Support och kontaktinformation för Lidl kundtjänst – Hitta allt du behöver veta!

Kundtjänst Lidlär dedikerat till att göra din shoppingupplevelse så smidig som möjligt. Här hittar du all den information du behöver för att få support och komma i kontakt med Lidl kundtjänst.

Kontaktuppgifter för Lidl kundtjänst

För att nå Lidl kundtjänst finns det flera alternativ:

1. Lidl.se/kontakt

Du kan besökalidl.se/kontaktför att hitta svar på vanliga frågor och för att skicka in en förfrågan eller feedback via deras kontaktformulär. Detta är det rekommenderade sättet att nå kundtjänsten.

2. Lidl kontakt mail

Om du föredrar att kontakta Lidl via mail kan du skicka ditt meddelande tillkontakt@lidl.se. Var noga med att ange ditt ärende i ämnesraden för snabbare hantering av ditt ärende.

3. Lidl telefon

Om du behöver komma i kontakt med Lidl kundtjänst per telefon kan du ringa08-123 456 78. Kundtjänsten är tillgänglig måndag till fredag mellan kl 9:00 och 18:00.

Support i Lidl butiker

Lidl har ett dedikerat team för att hjälpa dig även när du är i en fysisk butik. Om du har frågor eller behöver assistans kan du prata med någon av Lidl:s vänliga butikspersonal. De finns alltid där för att hjälpa dig.

Reklamation och garanti hos Lidl

Lidl följer alla gällande lagar och förordningar för reklamation och garanti. Om du har köpt en defekt vara eller vill reklamera något ska du kontakta Lidl kundtjänst så snart som möjligt, antingen via deras kontaktformulär på lidl.se/kontakt eller genom att ringa dem.

Lidl är engagerat i att hantera reklamationer och garantiärenden på ett snabbt och rättvist sätt. Kontakta kundtjänsten för att få mer information om hur du kan få den support du behöver.

Slutsats

Att veta hur man får support och kontaktinformation för Lidl kundtjänst är viktigt för en smidig shoppingupplevelse. Genom att använda lidl.se/kontakt, skicka mail eller ringa deras telefonnummer, kan du få svar på dina frågor och lösa eventuella problem du kan stöta på under din shoppingresa.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är kundtjänstnumret till Lidl?

Kundtjänstnumret till Lidl är 020-570 590. Du kan ringa detta nummer för att få hjälp eller ställa frågor till Lidl.

Vilken e-postadress kan jag använda för att kontakta Lidl?

För att kontakta Lidl via e-post kan du använda adressen info@lidl.se. Skicka ditt meddelande till denna e-postadress för att få kontakt med Lidl.

Vilken webbplatsadress kan jag besöka för att komma i kontakt med Lidl?

Du kan besöka lidl.se/kontakt för att komma i kontakt med Lidl. På denna webbplats hittar du kontaktinformation och andra sätt att nå Lidl.

Var finns Lidl kundtjänst i Göteborg?

För Lidl kundtjänst i Göteborg kan du besöka Järnbrottsgatan 12. På denna plats kan du få personlig hjälp och support från Lidl.

Vad gör jag om jag behöver reklamera en produkt från Lidl?

Om du behöver reklamera en produkt från Lidl kan du besöka närmaste Lidl-butik och tala med personalen där. De kommer att hjälpa dig att reklamera produkten och lösa problemet.

Hur fungerar Lidl-garantin?

Lidl erbjuder en garanti på sina produkter. Om du upplever problem kan du återvända till butiken och få en ersättning eller återbetalning för produkten. Kontakta kundtjänsten för mer information om Lidl-garantin.

Hur kan jag kontakta Lidl kundtjänst om jag har frågor eller problem?

Om du har frågor eller problem kan du kontakta Lidl kundtjänst på 020-570 590 eller besöka lidl.se/kontakt. De kommer att hjälpa dig och ge svar på dina frågor.

Vilken tid är Lidl kundtjänst tillgänglig?

Lidl kundtjänst är tillgänglig på vardagar mellan kl. 08:00 och 20:00 samt på helger mellan kl. 09:00 och 18:00. Du kan kontakta dem under dessa tider för att få hjälp och support.

Hur lång tid tar det att få svar från Lidl kundtjänst via e-post?

Vanligtvis får du svar från Lidl kundtjänst via e-post inom 24-48 timmar efter att du har skickat ditt meddelande. Var tålmodig och vänta på deras svar.

Vad gör jag om jag har problem med en beställning från Lidl?

Om du har problem med en beställning från Lidl kan du kontakta kundtjänsten på 020-570 590 eller skicka ett e-postmeddelande till info@lidl.se för att få hjälp. Beskriv ditt problem och de kommer att hjälpa dig att lösa det.

Artiklen Support och kontaktinformation för Lidl kundtjänst – Hitta allt du behöver veta! har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 36 anmeldelser