Pernilla andersson instagram

pernillaanderssondregen – Instagram

34.8k Followers, 821 Following, 3347 Posts – See Instagram photos and videos from Pernilla Andersson Officiell (@pernillaanderssondregen)

pernillaanderssondregen – Instagram

Musiker, låtskrivare, mamma, producent · 3,346 posts · 34.8K followers · 821 …

Pernilla Andersson Officiell on Instagram: “Söndag”

Pernilla Andersson Officiell on Instagram: “Söndag”

1509 Likes, 31 Comments – Pernilla Andersson Officiell (@pernillaanderssondregen) on Instagram: “Söndag”

1,509 Likes, 31 Comments – Pernilla Andersson Officiell (@pernillaanderssondregen) on Instagram: “Söndag”

Jag såg precis mitt omslag. Första omslaget på nio plattor utan …

Pernilla Andersson Officiell on Instagram: “Jag såg precis mitt omslag. Första omslaget på nio plattor utan smink. Det var läskigt och innan jag tyckte jag var modig och cool och tänkte på hur bra det beskriver plattan, blev jag rädd. “Tänk om folk tycker jag är ful…”Jag spelar musik, jobbar inte som modell eller måste rättfärdiga mitt face på något sätt, vad är det för jävla tanke? Som morsans “känner mej naken utan läppstift”. Ja. Precis. Och det är väl kanoners? Inkörda idiotiska banor och vanor. Som ska brytas. Gärna vid 41. Med rynkor i pannan. -Vill du ta bort dom, så är det jätteenkelt, sa mina medarbetare när jag såg rädd ut. Nä. Jag är skitcool. Så det så. Vill ni se lite smink så har jag det på tv när jag spelar #mittguld 6 feb. Best of två världar. #melodifestivalen2016 #melfest #mittguld #tiggrinnan #Tiggrinnan2016″

972 Likes, 114 Comments – Pernilla Andersson Officiell (@pernillaanderssondregen) on Instagram: “Jag såg precis mitt omslag. Första omslaget på nio plattor …

972 Likes, 114 Comments – Pernilla Andersson Officiell (@pernillaanderssondregen) on Instagram: “Jag såg precis mitt omslag. Första omslaget på nio plattor utan smink. Det var läskigt och innan jag tyckte jag var modig och cool och tänkte på hur bra det beskriver plattan, blev jag rädd. “Tänk om folk tycker jag är ful…”Jag spelar musik, jobbar inte som modell eller måste rättfärdiga mitt face på något sätt, vad är det för jävla tanke? Som morsans “känner mej naken utan läppstift”. Ja. Precis. Och det är väl kanoners? Inkörda idiotiska banor och vanor. Som ska brytas. Gärna vid 41. Med rynkor i pannan. -Vill du ta bort dom, så är det jätteenkelt, sa mina medarbetare när jag såg rädd ut. Nä. Jag är skitcool. Så det så. Vill ni se lite smink så har jag det på tv när jag spelar #mittguld 6 feb. Best of två världar. #melodifestivalen2016 #melfest #mittguld #tiggrinnan #Tiggrinnan2016″

Pernilla Andersson Officiell on Instagram: “Och visst har jag …

Och visst har jag proddat platta med detta fabulösa gäng! #producent # …

Pernilla Andersson Officiell on Instagram

1192 Likes, 48 Comments – Pernilla Andersson Officiell (@pernillaanderssondregen) on Instagram: “Fina personalen på @oljaolivdeli som köpt in små …

Nu har jag förklarat för Sixten att jag ska åka och sjunga hans …

Pernilla Andersson Officiell på Instagram: “Nu har jag förklarat för Sixten att jag ska åka och sjunga hans sång i tv och sen komma fort hem igen. Han är inte impad alls. “Mamma sjunga lassie hemma istället.” Signaturen till lassie på Barnkanalen är bättre tycker han. ❤️❤️❤️”

450 Synes godt om, 7 kommentarer – Pernilla Andersson Officiell (@pernillaanderssondregen) på Instagram: “Nu har jag förklarat för Sixten att jag ska åka …

450 Likes, 7 Comments – Pernilla Andersson Officiell (@pernillaanderssondregen) on Instagram: “Nu har jag förklarat för Sixten att jag ska åka och sjunga hans sång i tv och sen komma fort hem igen. Han är inte impad alls. “Mamma sjunga lassie hemma istället.” Signaturen till lassie på Barnkanalen är bättre tycker han. ❤️❤️❤️”

Ny singel, Weatherman, 14 maj! Omslag – Instagram

Pernilla Andersson Officiell on Instagram: “Ny singel, Weatherman, 14 maj! Omslag: @pwickholm #pernillaandersson #pernillaanderssondregen #weatherman”

995 Likes, 26 Comments – Pernilla Andersson Officiell (@pernillaanderssondregen) on Instagram: “Ny singel, Weatherman, 14 maj!

995 Likes, 26 Comments – Pernilla Andersson Officiell (@pernillaanderssondregen) on Instagram: “Ny singel, Weatherman, 14 maj! Omslag: @pwickholm #pernillaandersson #pernillaanderssondregen #weatherman”

Pernilla Andersson Officiell on Instagram

1306 Likes, 15 Comments – Pernilla Andersson Officiell (@pernillaanderssondregen) on Instagram: “Friyay!!! Veckan klar! Hittar på webadresser, tydligen …

Keywords: pernilla andersson instagram, pernilla andersson dregen instagram