Julhandel i Kungens Kurva: Öppettider och erbjudanden på Jula Butik och Jula AB i Botkyrka och Huddinge

Julhandeln är en viktig och spännande tid på året. För många är det en tid att njuta av stämningen och hitta den perfekta julklappen till nära och kära. Om du befinner dig i Kungens Kurva-området i Botkyrka och Huddinge, kan du räkna med att Jula Butik och Jula AB erbjuder dig allt du behöver för en lyckad julhandel.

Jula Butik i Kungens Kurva

Jula Butik i Kungens Kurva är ett utmärkt val för att hitta ett brett utbud av produkter som passar perfekt för både julklappar och juldekorationer. Butiken är känd för sitt stora sortiment inom områden som verktyg, hem och trädgård, husbilar och husvagnar, fritid och teknik.

Butiken har generösa öppettider under julhandeln för att ge kunderna tillräckligt med tid att hitta precis vad de söker.

Öppettider Jula Butik i Kungens Kurva

  • Måndag-fredag: 10:00-20:00
  • Lördag-söndag: 10:00-18:00

Erbjudanden Jula Butik i Kungens Kurva

Under julhandeln erbjuder Jula Butik i Kungens Kurva en rad förmånliga erbjudanden och rabatter på olika produkter. Det är ett utmärkt tillfälle att spara pengar samtidigt som du får högkvalitativa produkter.

Jula AB i Botkyrka och Huddinge

Jula AB är en välkänd svensk arbetsgivare och detaljhandelskedja inom bygg, jakt och fritid. För att möta julhandelns efterfrågan har Jula AB filialer både i Botkyrka och Huddinge.

Öppettider Jula AB i Botkyrka och Huddinge

Butik Öppettider
Jula AB Botkyrka Måndag-fredag: 09:00-20:00
Lördag-söndag: 09:00-18:00
Jula AB Huddinge Måndag-fredag: 10:00-20:00
Lördag-söndag: 10:00-18:00

Detta ger dig gott om tid att planera ditt besök och handla julklappar och andra produkter som du behöver för att göra julen minnesvärd.

Erbjudanden Jula AB i Botkyrka och Huddinge

Jula AB i Botkyrka och Huddinge erbjuder även under julhandeln olika kampanjer och specialerbjudanden på produkter inom deras breda sortiment. Det är ett utmärkt tillfälle att hitta kvalitativa produkter till bra priser.

“Julhandel i Kungens Kurva: Öppettider och erbjudanden på Jula Butik och Jula AB i Botkyrka och Huddinge”

Sammanfattningsvis är julhandeln i Kungens Kurva-området i Botkyrka och Huddinge väl värd ett besök om du söker efter julklappar och juldekorationer. Jula Butik och Jula AB erbjuder generösa öppettider samt förmånliga erbjudanden på produkter inom olika kategorier. Ta dig tid att utforska deras sortiment och njut av julhandeln i Kungens Kurva!

Ofte stillede spørgsmål

Hur hittar jag Jula Botkyrka?

Jula i Botkyrka ligger på adressen Tumba Kopparväg 7.

Vilka är öppettiderna för Jula Kungens Kurva?

Jula i Kungens Kurva har öppet måndag till fredag från 10:00 till 19:00, lördag från 10:00 till 17:00 och söndag från 10:00 till 16:00.

Vad är öppettiderna för Jula Kungens Kurva under helger?

Under helger är Jula i Kungens Kurva öppet på lördagar från 10:00 till 17:00 och söndagar från 10:00 till 16:00.

Hur tar jag mig till Jula AB i Kungens Kurva?

Jula AB i Kungens Kurva är beläget på adressen Heron City, Smedjegatan 14, och kan enkelt nås med bil, buss eller tunnelbana.

Vad är adressen för Jula Huddinge?

Jula i Huddinge finns på adressen Pepparvägen 27.

Vilka varuområden erbjuder Jula?

Jula erbjuder ett brett sortiment inom områden som verktyg, bygg, målning, el, belysning, trädgård, fritid och mycket mer.

Finns det parkeringsmöjligheter vid Jula Kungens Kurva?

Ja, Jula i Kungens Kurva har gott om parkeringsplatser för sina kunder.

Kan jag handla online hos Jula?

Absolut, Jula erbjuder även online-shopping på sin webbplats där du kan beställa produkter och få dem levererade till din dörr.

Har Jula Kungens Kurva en cafédel?

Ja, Jula i Kungens Kurva har en cafédel där du kan ta en paus och njuta av något att äta eller dricka.

Vad är telefonnumret till Jula Kungens Kurva?

Du kan nå Jula i Kungens Kurva genom att ringa på telefonnummer 08-680 00 19.

Artiklen Julhandel i Kungens Kurva: Öppettider och erbjudanden på Jula Butik och Jula AB i Botkyrka och Huddinge har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 19 anmeldelser