Christina saliba instagram

Christina Saliba (@christina_saliba) • Instagram photos and …

CEO of PR. Mom, Friend, Entrepreneur, Investor, founder and Lebanese & Swedish Businesswoman. · 1,405 posts · 31.6K followers · 518 following.

Christina Saliba on Instagram: “Jag har genom åren haft en …

438 Likes, 69 Comments – Christina Saliba (@christina_saliba) on Instagram: “Jag har genom åren haft en princip att inte ta emot gratisprodukter.

Christina Saliba on Instagram: “Hon @lina.hellqvist med en så …

390 Likes, 18 Comments – Christina Saliba (@christina_saliba) on Instagram: “Hon @lina.hellqvist med en så god kärna. Hon som jag ska vara evigt tacksam för …

Christina Saliba on Instagram: “Mina underbara syskon, mina …

186 Likes, 9 Comments – Christina Saliba (@christina_saliba) on Instagram: …

Christina Saliba on Instagram: “Saknar my sister from another …

Christina Saliba on Instagram: “Saknar my sister from another mister vi har så kul ihop love you @elianemourad ❤️”

278 Likes, 6 Comments – Christina Saliba (@christina_saliba) on Instagram: “Saknar my sister from another mister vi har så kul ihop love you @elianemourad …

278 Likes, 6 Comments – Christina Saliba (@christina_saliba) on Instagram: “Saknar my sister from another mister vi har så kul ihop love you @elianemourad ❤️”

Christina Saliba on Instagram: “Kvinnor jag ser upp till och …

Christina Saliba on Instagram: “Kvinnor jag ser upp till och inspireras av @evatrouin @annie_loof @lackberg. Var och en av dem gör skillnad med sitt mod, klokskap och begåvning. Kvinnor som är galet pålästa och har en stark kompass. Ämnen vi alltid pratar om när vi ses är ledarskap, entreprenörskap och jämlikhetsfrågor. Vi förenas alla i en djup övertygelse om att kvinnligt ägande förändrar och gör skillnad för att skapa ett mer jämställt näringsliv och samhälle. #nordnetlive”

573 Likes, 15 Comments – Christina Saliba (@christina_saliba) on Instagram: “Kvinnor jag ser upp till och inspireras av @evatrouin @annie_loof @lackberg.

573 Likes, 15 Comments – Christina Saliba (@christina_saliba) on Instagram: “Kvinnor jag ser upp till och inspireras av @evatrouin @annie_loof @lackberg. Var och en av dem gör skillnad med sitt mod, klokskap och begåvning. Kvinnor som är galet pålästa och har en stark kompass. Ämnen vi alltid pratar om när vi ses är ledarskap, entreprenörskap och jämlikhetsfrågor. Vi förenas alla i en djup övertygelse om att kvinnligt ägande förändrar och gör skillnad för att skapa ett mer jämställt näringsliv och samhälle. #nordnetlive”

Christina Saliba on Instagram: “Hon har ett mod som jag så …

311 Likes, 42 Comments – Christina Saliba (@christina_saliba) on Instagram: “Hon har ett mod som jag så beundrar. Hon använder modet för att gå sin egen väg …

Christina Saliba on Instagram: “Vi älskar midsommar i vår …

480 Likes, 39 Comments – Christina Saliba (@christina_saliba) on Instagram: “Vi älskar midsommar i vår familj ”

Christina Saliba on Instagram: “@lackberg har lurat mig! Hon …

650 Likes, 31 Comments – Christina Saliba (@christina_saliba) on Instagram: “@lackberg har lurat mig! Hon har på något sätt lyckats få mig att säga ja till …

Christina Saliba on Instagram: “Kanske enskilt viktigaste rådet …

Christina Saliba on Instagram: “Kanske enskilt viktigaste rådet för att nå sina drömmars mål – ge aldrig upp. Aldrig. Det går upp och ner, som jag känt i perioder att nu går det inte. Som jag fått höra detta kommer inte gå. Som entreprenör går det upp och ner så ser livscykeln ut för att driva eget – men ge aldrig upp på jobbet och i livet.”

651 Likes, 32 Comments – Christina Saliba (@christina_saliba) on Instagram: “Kanske enskilt viktigaste rådet för att nå sina drömmars mål – ge aldrig upp.

650 Likes, 32 Comments – Christina Saliba (@christina_saliba) on Instagram: “Kanske enskilt viktigaste rådet för att nå sina drömmars mål – ge aldrig upp. Aldrig. Det går upp och ner, som jag känt i perioder att nu går det inte. Som jag fått höra detta kommer inte gå. Som entreprenör går det upp och ner så ser livscykeln ut för att driva eget – men ge aldrig upp på jobbet och i livet.”

Keywords: christina saliba instagram