Annika jankell instagram

Annika Jankell (@annikajankell) • Instagram photos and …

10.2k Followers, 882 Following, 851 Posts – See Instagram photos and videos from Annika Jankell (@annikajankell)

Annika Jankell (@annikajankell) • Foton och … – Instagram

10,2 tusen följare, 879 följer, 851 inlägg – Se foton och videoklipp från …

Annika Jankell on Instagram: “ Idag för 24 år sen kom hon …

Annika Jankell🇺🇦 on Instagram: “💗Idag för 24 år sen kom hon! 24 år av kärlek och mening! 24 år av din värme, humor, integritet, känslighet, glöd, empati , hjärta o hjärna! Tack för att du är DU min älskade unge!!! Önskar jag var i LA i detta nu💌@birthdaygirl”

227 Likes, 26 Comments – Annika Jankell (@annikajankell) on Instagram: “ Idag för 24 år sen kom hon! 24 år av kärlek och mening! 24 år av din värme, …

227 Likes, 26 Comments – Annika Jankell🇺🇦 (@annikajankell) on Instagram: “💗Idag för 24 år sen kom hon! 24 år av kärlek och mening! 24 år av din värme, humor, integritet, känslighet, glöd, empati , hjärta o hjärna! Tack för att du är DU min älskade unge!!! Önskar jag var i LA i detta nu💌@birthdaygirl”

Han har min rygg! Alltid ♥️# mormor – Instagram

945 Likes, 93 Comments – Annika Jankell (@annikajankell) on Instagram: “Han har min rygg! Alltid ♥️# mormor”

Annika Jankell on Instagram: “ Aha…nu förstår jag varför du …

Annika Jankell🇺🇦 on Instagram: “🤔Aha…nu förstår jag varför du inte svarar…du har dubbelt upp! RING ☎️ @happyjankell 😘”

390 Likes, 20 Comments – Annika Jankell (@annikajankell) on Instagram: “ Aha…nu förstår jag varför du inte svarar…du har dubbelt upp!

390 Likes, 20 Comments – Annika Jankell🇺🇦 (@annikajankell) on Instagram: “🤔Aha…nu förstår jag varför du inte svarar…du har dubbelt upp! RING ☎️ @happyjankell 😘”

Annika Jankell on Instagram: “Novembers första …

Annika Jankell🇺🇦 on Instagram: “Novembers första måndagsmorgon – och någon tycker att jag förtjänat att piggas upp med motsatsen till allt som stavas blue blues💐Tack är bara förnamnet…😘”

156 Likes, 7 Comments – Annika Jankell (@annikajankell) on Instagram: “Novembers första måndagsmorgon – och någon tycker att jag förtjänat att piggas …

156 Likes, 7 Comments – Annika Jankell🇺🇦 (@annikajankell) on Instagram: “Novembers första måndagsmorgon – och någon tycker att jag förtjänat att piggas upp med motsatsen till allt som stavas blue blues💐Tack är bara förnamnet…😘”

Annika Jankell on Instagram: “ Gott Nytt År kära …

558 Likes, 49 Comments – Annika Jankell (@annikajankell) on Instagram: “ Gott Nytt År kära instakompisar 1 januari, man vaknar upp till ett nytt år …

Annika Jankell on Instagram: “”3 män o en (deras) babe …

1366 Likes, 220 Comments – Annika Jankell (@annikajankell) on Instagram: “”3 män o en (deras) babe”( ‍♀️) Livet är för kort för att inte älska att …

Vaknar plötsligt flera gånger per natt av trycket mot blåsan

Annika Jankell🇺🇦 på Instagram: “En skengravid blivande mormors bekännelse; • Vaknar plötsligt flera gånger per natt av trycket mot blåsan🙈• Blir påkommen flera gånger per dag av att jag har ”gröt i hjärnan”🙉•Styr i tid o otid robotartat o okontrollerat stegen mot babyaffärer.🙊• Dyker plötsligt alltsom oftast ner i främlingars barnvagnar för att titta på de små nykläckta underverken. 🤷‍♀️•vill inte ens erkänna min Google historik senaste tiden…😳 Att ens älskade förstfödda barn går i väntans tider är omöjligt att sätta ord på @felicejankell ♥️! Men l o v a t mig själv att inse att det inte är jag som går väntans tider (men längtans) inte bli en sån där besserwisser påflugen 👵🏼! #höggravid #längtan”

889 Likes, 170 Comments – Annika Jankell (@annikajankell) on Instagram: “En skengravid blivande mormors bekännelse; • Vaknar plötsligt flera gånger per …

889 Likes, 170 Comments – Annika Jankell🇺🇦 (@annikajankell) on Instagram: “En skengravid blivande mormors bekännelse; • Vaknar plötsligt flera gånger per natt av trycket mot blåsan🙈• Blir påkommen flera gånger per dag av att jag har ”gröt i hjärnan”🙉•Styr i tid o otid robotartat o okontrollerat stegen mot babyaffärer.🙊• Dyker plötsligt alltsom oftast ner i främlingars barnvagnar för att titta på de små nykläckta underverken. 🤷‍♀️•vill inte ens erkänna min Google historik senaste tiden…😳 Att ens älskade förstfödda barn går i väntans tider är omöjligt att sätta ord på @felicejankell ♥️! Men l o v a t mig själv att inse att det inte är jag som går väntans tider (men längtans) inte bli en sån där besserwisser påflugen 👵🏼! #höggravid #längtan”

Annika Jankell on Instagram: “♥️Han. Som får mig att …

754 Likes, 41 Comments – Annika Jankell (@annikajankell) on Instagram: “♥️Han. Som får mig att skratta högt varje dag, som läser mig som en öppen bok, …

Keywords: annika jankell instagram